Dag 6 d. 27/1 La Selva Biological Station

Morgenen startede med hotel og omegns fugle. En svale lod sig forevige ude på vejen. Ved hotellet var der denne gang 3-4 Gray-headed Chachalaca, der holdt hof. Ved ikke helt om det var kærlighedsbid, leg eller andet det drejede sig om. Ret underholdende. De opholdt sig mest oppe i træerne.

Nu gik turen til La Selva Biological Station, hvor man måtte gå lidt rundt og ellers var det med guide. Der var også en lille butik, hvor jeg fik købt en fin kikkertsele.

De første fugle på egen hånd kommer nedenfor. Der sad en toucan sammen med en papegøje langt væk, og det er først nu jeg ser, at det er en ny toucan art for mig. En anden stor oplevelse var den flotte gøg Squirrel Cuckoo og så Crested Guan som jeg mødte inden og under et regnskyl.

Der var også lidt insekter i området:

Derefter gik vi en tur med guide. Noget af turen havde vi selv gået, men andet var nyt. Han var god til at spotte de forskellige dyr. Vi så en woodpecker, men den var næsten umulig at tage billeder af, da der næsten ikke var noget lys. Vi fik også mulighed for at se flagermus, men stien var meget smattet derned, og uden makro (de var små) var det håbløst for mit udstyr. Vi var henne over en hængebro, hvor der var en hejre i floden og en motmot i træerne. På den anden side af hængebroen gik der 2 Crested Guan rundt, som høns gør derhjemme.

Dagen sluttede med et heftigt regnskyl. Ole og Hanne havde den anden dag gået en tur ude på vejen, hvor der var ananasmarker og fået 2 gratis ananas. Den var Ole mand for at partere, og de ville gerne dele med os andre. Ananas og øl er godt 🙂

Info Box

Dag 5

Info Box

Dag 7