Dag 10 d. 31/1: Svalehaleglenter og Stillehavet

Nu skulle vi videre og ud til Stillehavet og Hotel Terraza del Pacifico tæt på byen Jacó. Vi gad ikke køre igennem San Joses bilkøer, så vi kørte en lidt længere omvej oppe i bjergene og langs Stillehavet.

På vejen så vi en del kohejrer sammen med en flok køer på en mark.

Vi holdt pause ved denne restaurant, hvor man tidligere havde fodret meget, men det var man holdt op med, og der var kun en enkelt kolibri-feeder. Så ikke mange fugle, men der var en mindre tovbane, man kunne prøve.

På vej ned af en bjergvej, råbte Ole pludselig op, og Peter fik kastet bilen ind til siden. Det var en flok Swallow-tailed Kite, der fangede insekter (formentlig guldsmede) i luften og spiste dem også i luften. Desværre var himlen fyldt af hvide skyer.

Til sidst nåede vi Stillehavet, hvor vi holdte ved udløbet af Rio Barü. Der var ikke så mange fugle formentlig pga. mange mennesker, der badede og nød vejret.

Et lille vue over stranden tæt på vores hotel.

Vi kørte nu videre for at bestille en bådtur til næste dag. Det firma som Peter sidst havde været med, var lukket, men heldigvis var der lige i nærheden et andet firma, hvor vi bestilte en morgenbådtur på en flod. Her huserede en Scarlet Macaw:

Endelig kom vi til hotellet, hvor der var en fin restaurant.

Info Box

Dag 9

Info Box

Dag 11