Dag 4 d. 25/1: Tur mod La Virgen med en del nye fuglearter.

Det var nu atter tid til at køre til et nyt sted, men forinden gik jeg en lille tur hen af hovedvejen og var heldig at se nogle toucaner, som jeg ellers kun havde set langt væk. Da jeg kom hjem, sad der en flot sommerfugl på et blad.

Vi kørte nu mod området La Virgen. På en tankstation blev benzintanken fyldt, mens vi kiggede efter fugle.

Jeg fotograferede løs på nogle gule flycatchers og der sad nogle på en kedelig mur, som jeg egentlig ikke gad at fotografere, men jeg gjorde det alligevel. Det var så en hel anden art, hvilket jeg ikke opdagede før bagefter! Det viste sig, at vi havde set 3 arter på den benzintank.

Vi var fremme ved næste hotel La Quinta Sarapiqui Lodge kl. 13, som var et fint sted, hvor alle gange mellem hytter og restaurant var overdækket. Det var smart, for der kom nogle lidt heftige regnskyl om eftermiddagen og aften. Ulempen var at de kun havde to slags buffeter, som de skiftede imellem hver 2. dag. De havde dog også lidt a la carte. Men det var da godt, vi ikke skulle være der en hel uge, dog kun hvad maden angik. Dagens første Rufous-tailed Hummingbird og lidt blomster lod sig forevige. Her skulle vi have 3 overnatninger.

Der var 2 forskellige steder, hvor der blev fodret med bananer og anden frugt.

Et lille udpluk fra eftermiddagen 🙂

Det blev en dejlig dag med mange nye arter igen 🙂

Info Box

Dag 3

Info Box

Dag 5